top of page
studenten werk image.png

Werken aan je toekomst!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Tijdens de opleiding tot apothekersassistente komt er veel op je af van praktijklessen tot hoorcolleges en het maken van toetsen. Na je opleiding stap je in het diepe en ga je in een apotheek als assistente aan de slag. Wij willen studenten daarom graag een tussenstap aanbieden om je voor te bereiden op het zelfstandig werken als assistente in de openbare apotheek. 

Wat ga je doen?

Als werk student wordt je begeleid door twee ervaren assistentes die samen met jou stap voor stap de werkprocessen in de apotheek zullen doornemen. Je zal beginnen met het uitgeven van medicatie aan de balie en het klaarmaken van medicijnen die gecontroleerd worden door een collega. Daarnaast krijg je de ruimte om te proeven van verschillende andere taken in de apotheek. Samen met je buddy ga je opzoek naar uitdagingen in een apotheek die het beste bij jou passen, werken met de voorraad, het afhandelen van baxter patiënten of bijvoorbeeld het werken aan nieuwe ontwikkelingen in de apotheek. 

Wat heb je nodig?

Om als werkstudent aan de slag te gaan heb je nodig;

  • Een goede motivatie

  • 2de of 3de jaars student

  • minimaal 1 volledige werkdag per week

Vergoeding

Als werkstudent ontvang je een vergoeding van enkele honderden euros per maand afhankelijk van de werktijden. Vergoedingen kunnen oplopen tot 1000 euro per maand. 

Wanneer kan je aan de slag?

Bij apotheek Schyns kan je direct aan de slag als werkstudent of voor een afrondende stage. 

Laat in het vakje hieronder jouw gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Laten we beginnen!

Apotheek Schyns

Nieuwe markt 2,

6101CT Echt

Bedankt voor je inzending!

bottom of page