top of page
Image by Merakist

Vacatures

Assistentie gezocht 

Functieomschrijving

Wij breiden ons team uit en zijn daarom opzoek naar een enthousiaste collega die ons voor minimaal 7 maanden zou kunnen ondersteunen met de mogelijkheid op een vast contract. Het team bestaat uit assistentes van 21 tot 67 jaar oud. Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde collega met een groot hart voor het leveren van zorg aan onze patiënten. Op dit moment zoeken wij een collega die ons 24-32 uur in de week kan ondersteunen (parttime/fulltime).

Apotheek Schyns is een middelgrote apotheek gelegen in het zuiden van Limburg. Met een team van 15 assistentes en 2 bezorgers leveren wij met veel passie en tijd voor de patiënt de zorg in dit gebied. Wij werken daarnaast direct samen met enkele grote verzorgingstehuizen en wooncomplexen in de regio. Onze visie ligt bij het leveren van service en dit doen wij door waar mogelijk wat extra tijd te nemen voor onze patiënten. In het zelfde gebouw van de apotheek bevinden zich 4 huisartsen posten. Doordat wij samen op 1 locatie werken is er makkelijk en snel contact tussen alle zorgteams.

Als assistente bij Apotheek Schyns zal je werken tussen 8:00 en 17:00 of 9:00 en 18:00. Tijdens het werken wordt altijd rekening gehouden met het behouden van zoveel mogelijk variatie. Zo proberen wij iedereen op elke plek in de apotheek meerdere keren per maand neer te zetten. Dit zorgt ervoor dat er een dynamische werkstijl ontstaat waarbij je niet altijd dezelfde taken uitvoert. Wij bieden hiervoor een tijdelijk contract aan met mogelijkheid tot een vast contract. Alle arbeidsvoorwaarden liggen verder in lijn met CAO voor apothekersassistentes.

Soort dienstverband: Parttime/fulltime

Parttime uren: 24-32 per week

Salaris: €2.500,00 - €3.000,00 per maand

Rooster:

 

  • Dagdienst

  • ma-vr

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden:​

  • Personeelskorting

  • Reiskostenvergoeding

 

Soorten aanvullende vergoedingen:

 

  • Overuren uitbetaald

 

Ervaring:

 

  • Apothekersassistent: 1 jaar (Gewenst) 

 

Werklocatie: Eén locatie, Nieuwe Markt 2 Echt. 

Verwachte startdatum: 01-03-2023

Ben jij onze nieuwe aanwinst?!

Laat in het onderstaande veld je informatie achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt voor het inzenden!

bottom of page